U subotu  20. siječnja u 11 sati u kinu Europa održat će se 3. Frooom! Filmska revija, na kojoj će biti prikazani filmovi koje su napravili polaznici radionica Frooom! tijekom 2017. godine

Izvor: FROOOM!

Gotovo 600 polaznika filmskih radionica Frooom! iz Zagreba, Sinja, Splita, Rijeke, Preloga i Koprivnice u 2017. godini napravilo je preko 55 kratkih igranih, eksperimentalnih, animiranih, tematskih, povijesnih, dokumentarnih, avanturističkih, fantasy i ostalih filmova.

Sve te filmove možete pogledati i Frooomovce upoznati u subotu, 20. siječnja u 11 sati u Velikoj dvorani kina Europa. Ulaz je besplatan.

Dječja ratna komedija i drugi neobični filmovi nastali na radionicama Frooom!

Treća po redu revija Frooomovih filmova nastavlja uspješan niz na Frooomu dosad snimljenih filmova koji su putovali po filmskim festivalim dječjeg stvaralaštva u Indiji, Brazilu, Austriji, Španjolskoj i Hrvatskoj, a neki od njih su tamo i pokupili nagrade.

Frooom je inovativni obrazovni program koji Bacači sjenki organiziraju u Hrvatskoj od 2012. godine, a koji svojim polaznicima u trajno nasljeđe ostavlja znanje, bonton, opću kulturu, kritičko razmišljanje te pojam o pametnom organiziranju slobodnog vremena.

Mentori na Frooomovim filmovima su ljudi koji godinama djeluju na području filma, videa, televizije, kazališta i animacije: Boris Bakal, Vedran Senjanović, Veno Mušinović, Anja Pletikosa, Sanja Milardović, Dalija Dozet, Nora Krstulović, Ivan Marušić Klif, Nada Kovačević, Stipe Bagarić, Dražen Žerjav, Lea Mileta, Dea Jagić, Bojana Burnać, Tihana Mandušić, Jakov Čuveljak…

Kreću Frooom Valovi: filmske vikend-radionice za osnovnoškolce