Pozivamo sve koji su organizirali neki događaj ili aktivnost u sklopu 2. Dana medijske pismenosti da nam se jave s povratnim informacijama. Zanimaju nas vaša iskustva i ideje, kako bismo ih ugradili u sljedeće Dane medijske pismenosti, kao i u redovni sadržaj portala medijskapismenost.hr

Piše: Ana Dokler

Drugi Dani medijske pismenosti u organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, u suradnji s brojnim partnerima i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održani su od 8. do 12. travnja, s aktivnostima i tijekom cijelog ožujka i travnja.

Brojni vrtići, osnovne i srednje škole, fakulteti, knjižnice, kina, mediji, udruge i druge ustanove organizirali su u tom razdoblju predavanja, radionice, filmske projekcije, panel diskusije i druge aktivnosti za djecu, mlade i odrasle. Do sada je tako organizirano ukupno više od 260 događanja u 89 gradova i mjesta diljem Hrvatske.

Dani medijske pismenosti 2019. – Raspored događanja

Pozivamo sve koji su organizirali neki događaj ili aktivnost u sklopu 2. Dana medijske pismenosti da nam se jave s povratnim informacijama i ispune kratki upitnik: Izvještaj o događanjima u sklopu Dana medijske pismenosti 2019.

Voljeli bismo saznati više informacija o događaju koji ste organizirali, jeste li koristili naše edukativne materijale, koje teme bismo po vašem mišljenju ubuduće trebali obrađivati na portalu medijskapismenost.hr te imate li neke prijedloge za Dane medijske pismenosti 2020.

Zanimaju nas vaša iskustva i ideje, kako bismo ih ugradili u sljedeće Dane medijske pismenosti, kao i u redovni sadržaj portala medijskapismenost.hr.

Obrazovni materijali za preuzimanje