U tijeku su upisi u grupe za animirani film i novu foto grupu u varaždinskom Filmsko-kreativnom studiju Vanima. Program je namijenjen djeci od osam godina nadalje, a odvija se tijekom cijele školske godine

Izvor: VANIMA

Varaždinski Filmsko-kreativni studio VANIMA prošle je školske godine proslavio 30 godina rada, a u ovoj školskoj godini priprema nove grupe za djecu i mlade koje kreću početkom listopada i traju cijelu školsku godinu. Udruga djeluje u sklopu Centra za mlade u Preradovićevoj ulici u Varaždinu.

U grupe za animirani film koje vode voditelji VANIME Hrvoje Selec, Dubravka Kalinić-Lebinec i Ana Sever, osim redovnih članova udruge mogu se uključiti sva zainteresirana djeca s navršenih 8 godina.

‘Kad imaju slobodu, mladi animatori bave se i kontroverznim temamama’

Pored grupa za animirani film, od ove školske godine djeca mogu upisati i foto grupu koju će voditi inženjerka multimedije, suvoditeljica VANIME Ana Sever. Foto grupa namijenjena djeci od 8 do 12 godina.

Upisi u sve grupe traju do 25. rujna. Zainteresirani za navedene aktivnosti, kao i za sve dodatne informacije vezane uz VANIMU, mogu se javiti na mail: vanima@vanima.hr ili na mob. 091/798-0858.