Od 17. do 19. lipnja u Osijeku će se održati radionica stop-trik animacije “See/Touch/Try”, namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole, srednjoškolcima i studentima

Izvor: Video klub “Mursa”

Video klub “Mursa” poziva učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce i studente da im se pridruže na “See/Touch/Try” radionici stop-trik animacije, gdje će imati priliku okušati se u osmišljavanju i izradi animacije u stop-trik tehnici.

Radionica će se održavati od 17. do 19. lipnja 2019. u prostorima Video kluba “Mursa”, Trg Jurja Križanića 1 (zgrada Doma tehnike) u Osijeku. Početak je u ponedjeljak, 17. lipnja u 17 sati.

Za sva pitanja i prijave tu je Facebook stranica Video kluba “Mursa” i email video.mursa@gmail.com.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su otvorene dok se raspoloživa mjesta ne popune.

Radionica je za sve sudionike besplatna, a sufinancirana je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Video klub “Mursa” neprekidno djeluje već 45 godina, dok Sekcija animiranog filma pri Video klubu “Mursa” aktivno djeluje više od 10 godina. Djelatnost sekcije je pretežno usmjerena na edukaciju djece i mladih na polju animacije, te im na taj način omogućuje da se izraze kroz formu animiranog filma.

Osječki osnovnoškolci na praznicima snimali filmove u stop-trik animaciji