‘Pjevajte s nama 2’ je pravi obiteljski film bez nasilja, neprimjerenog rječnika i seksualnih aluzija, prikladan za djecu od 7 godina na dalje. Neke će šale nasmijati i roditelje, a iz kina ćete izaći u plesnom ritmu

Piše: Iva Brčić

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Udruga Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film Pjevajte s nama 2 je nastavak istoimenog filma iz 2016 godine. To je ponovo film o upornosti, pomaganju, suradnji i naravno – o pjevanju!

Koala Buster je sa svojim prijateljima pokrenuo iznimno uspješno kazalište. Međutim, on želi više i pokazati onima koji ih omalovažavaju da su sposobni i za velike stvari. Naravno, na putu se suočava s raznim preprekama i problemima, ali uz pomoć prijatelja uspijeva ostvariti svoj naum.

Iako je film sinkronziran na hrvatski, pjesme nisu, pa odrasli mogu uživati u hitovima, pogotovo kada zapjeva Bono. Ovo je pravi obiteljski film bez nasilja, neprimjerenog rječnika i seksualnih aluzija. Iz kina očekujte izaći u plesnom ritmu, čak ako i ne volite pjevanje na filmu.

Film pun glazbe i poruka o prihvaćanju različitosti

Za djecu: 7+

Za roditelje: Na slapstick šale nasmijat će se i odrasli.

Nasilje: Nema nasilnih scena.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih scena.

Rječnik: Nema vrijeđanja niti psovanja, primjeren je dječjoj dobi.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je lagan i kao takav primjeren i mlađoj djeci.

Kako nastaje animirani film: tradicionalna, stop i 3D animacija