Bacači sjenki najavljuju ljetne radionice svoje interdisciplinarne filmske škole za djecu i mlade FROOOM!, koje će se održati u Zagrebu i Koprivnici u prvim tjednima praznika

Izvor: FROOOM!

U 2023., dvanaestoj godini svoga postojanja, Frooom!, filmska škola za djecu i mlade, koju provodi umjetnička organizacija Bacači sjenki, nudi zabavne, opuštajuće i poučne ljetne praznike u osnovnoj školi Dr. Ivan Merz u Ulici Franje Račkoga 4 u Zagrebu.

Tijekom prva dva tjedna praznika, uz standardni program početnih i naprednih radionica, održat će se i dvije majstorske radionice: od 26. do 30. lipnja majstorska radionica montaže, a od 3. do 7. srpnja majstorska radionica “Sve perspektove filma”.

Djeca se ovdje igraju, raspravljaju, uče i stvaraju

Od 3. do 7. srpnja održat će se i radionice u Koprivnici, u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica na Trgu bana Jelačića 6, i to početna radionica za djecu koja se prvi put susreću s filmom, posebna radionica “Šapat zidova” te majstorska radionica “Gluma pred kamerom”.

U pripremi su i radionice za kraj kolovoza, od 28. kolovoza do 1. rujna, u Rijeci i Zagrebu.

Za više informacija i prijave na radionice posjetite froom.eu/shop ili frooom.eu/prijave/.

Podršku programu FROOOM! daju Kreativna Europa potprogram MEDIA, Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Agencija za elektroničke medije, Grad Zagreb, OŠ dr. Ivan Merz, a Bacače sjenki podržava Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Napravite svoj film u tehnici stop animacije