Prošlogodišnji pobjednički filmovi Star Film Festa prikazuju se na terasi sisačkog Caffe bara Elephant svakog petka navečer od 4. do 25. kolovoza

Izvor: Star Film Fest

Već tradicionalno “Zvjezdano kino” dolazi kao uvod u četvrti Star Film Fest koji će se održati u Sisku od 31. kolovoza do 2. rujna. Kao i prijašnjih godina, podsjetit će nas na prošlogodišnje pobjednike filmskim projekcijama na terasi Caffe bara Elephant. Projekcije počinju 4. kolovoza u 21 sat, a filmovi će se prikazivati u istom terminu svakog petka do početka ovogodišnjeg festivala. Gledatelje osim filmova i dobrog društva očekuju mala iznenađenja poput nagradne igre, promotivnih materijala s logom festivala te druženjea s maskotom Zvjezdicom.

Neki od filmova koje će gledatelji imati priliku vidjeti ove godine u Caffe baru Elephant su pobjednik u kategoriji dokumentarnog filma – “Rezidba” autorice Katerine Dude, pobjednik u kategoriji eksperimentalog filma – “Be back” redatelja Andriye Lyryllova, animirani film “Les Courgettes De La Resistance” autorice Mellise Idri, najbolji film u kategoriji industrijskog filma – “Sektor” redatelja Gorana Škofića, te mnogi drugi!

Radionice filmske glazbe, obrade fotografije i glume na Star Film Festu