Prijave za 15. internacionalni festival animiranog filma djece i mladih VAFI & RAFI otvorene su do 31. siječnja 2024., a prijaviti se mogu animirani filmovi koje su radila djeca i mladi te profesionalni animirani filmovi namijenjeni djeci i mladima

Izvor: VAFI & RAFI

Prijave filmova na jubilarni petnaesti po redu VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih, otvorene su krajem studenog prošle godine, a traju do 31. siječnja 2024. Ovogodišnje izdanje festivala bit će održano u Varaždinu od 27. svibnja do 1. lipnja. Festival organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA iz Varaždina, a ovogodišnja zemlja partner festivala bit će Belgija.

Na VAFI & RAFI festivalu natječu se animirani filmovi u dvije sekcijeVAFI gdje se natječu filmovi koje su radila djeca i mladi do 18 godina, te RAFI gdje se natječu profesionalni animirani filmovi za djecu i mlade u četiri kategorije namijenjene za dobne skupine.

Prijave se odvijaju putem platforme FilmFreeway.

Po završetku prijava selekcijske komisije će pregledati prijavljene animirane filmove, a koji će filmovi ući u natjecateljski program saznat će se krajem travnja.

Sve informacije vezane uz Festival možete pratiti na službenim internetskim stranicama festivala www.vafirafi.com ili na službenoj Facebook stranici.

Besplatni online vodič za izradu animiranog filma