Do 10. kolovoza možete se prijaviti za volontiranje na Star Film Festu, koji će se održati u Sisku od 31. kolovoza do 2. rujna

Izvor: Star Film Fest

Bliži se sisački Star film fest! Ove godine to je četvrti festival po redu, a održava se od 31. kolovoza do 2. rujna. Kao i prethodnih godina, nominiraju se najbolji filmovi u kategorijama dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog, industrijskog i animiranog filma.

Na prošlogodišnjem festivalu sudjelovalo je 500 mladih filmaša, kroz sva tri dana prikazano je 40 filmova, a programu je nazočilo više od 2000 posjetitelja. Cijeli program odvijao se u srcu grada Siska – starom gradu, pod zvjezdanim nebom. Ove je godine prijavljeno više od 500 filmova i sam odabir onih najboljih za projekciju na festivalu neće biti nimalo lak.

No mozak i srce samog festivala upravo su volonteriPrijave su otvorene do 10. kolovoza i ako želite biti dio mlade i vesele ekipe, ispunite prijavu na internetskoj stranici festivala i dajte svoj doprinos u ovom hvale vrijednom projektu. Sudjelovati možete na razne načine i u brojnim aktivnostima, kao što su promocija samog festivala, dijeljenje promotivnih materijala, sudjelovanje na foto i video radionicama te aktivnosti koje uključuju samu izvedbu organizacije festivala.

Filmovi pod zvjezdanim nebom, mnoštvo mladih filmaša, puno smijeha i zabave… Uljepšajte si ljeto i budite dio Star film fest zvjezdica.

Ovdje ispunite obrazac za prijavu

Foto natječaj sisačkog Star Film Festa