Da biste sudjelovali u foto natječaju Star Film Festa pod nazivom “Rascvjetani Sisak” fotografirajte cvijeće na lokacijama grada Siska i pošaljite svoje radove do 1. kolovoza

Izvor: Star Film Fest

Četvrti Star Film Fest održat će se od 31. kolovoza do 2. rujna u Sisku. Projekcije dokumentarnih, eksperimentalnih, igranih, industrijskih i animiranih filmova bit će na lokacijama utvrde Starog grada, te Nazorovog šetališta, a osim standardnih filmskih i fotografskih radionica, održat će se natječaj za fotografije i umjetničku instalaciju inspiraranu filmom, izložba umjetničkih instalacija te slikarska izložba.

U čast grada Siska Star Film Fest pripremio je i foto natječaj pod nazivom “Rascvjetani Sisak”. Kao što sam naziv da naslutiti, traži se da zabilježite cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Siska. Razigrajte maštu i dajte oduška svojoj kreativnosti. Na natječaj možete poslati tri fotografije u tehnici po vašem izboru, a imate otvorene ruke i u obradi i dizajnu fotografije. Izložba najboljih fotografija bit će za vrijeme Star Film Festa i Kupskih noći na četiri različite lokacije. Stručni žiri pod vodstvom Mladena Cukora, Lorne Kijurko, Franje Matkovića i Hrvoja Marekovića odabrat će fotografije za izložbu i dodijeliti nagrade i pohvale autorima.

Svoje radove pošaljite do 1.8.2017. na e-mail: foto@sfilmfest.com s naslovom “Za foto natječaj”, zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom slike. Fotografije se šalju u digitalnom obliku, format JPEG ili JPG, rezolucija 300 dpi, max 3000 pix. po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15MB.

Autor (stariji od 16 godina, profesionalci i amateri) slanjem fotografija potvrđuje autentičnost snimljenih fotografija, te preuzima odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalogu i objavu u svrhu promocije festivala, natječaj i izložbe.

Više o festivalu na: www.sfilmfest.com

Zbog čega mladi toliko vole selfije?