Subotnje filmsko-kreativne matineje u kinu Tuškanac namijenjene su djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi uz obaveznu roditeljsku pratnju

 

Pametno kino je edukativno-zabavni program za najmlađe u kinu Tuškanac u subotnjim jutrima. Program započinje projekcijom filma za djecu, a nastavlja se u predvorju kina zabavom za najmlađe s umjetničkim kreativnim radionicama slikanja, risanja, modeliranja, dramskim, mađioničarskim, radionicama žongliranja…

Filmovi počinju u 11 sati, a radionice nakon njih traju 60 minuta i namijenjene su djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi uz obaveznu roditeljsku pratnju.

U subotu, 5. studenog na programu je film Mune, čuvar mjeseca, 26. studenog Knjiga o džungli, 3. prosinca Kuća velikog mađioničara, 10. prosinca Asterix, grad bogova, a 17. prosinca bit će prikazan božićni film iznenađenja.

Ulaznica za film i radionicu je 20 kuna, a za realizaciju ovog programa zaslužni su HFS, Sekvoja centar, Continental film, Editus d.o.o., Pa-Dora distribucija, udruga Prostor imaginacije, 2I film i Blitz film.

Više informacija o programu i filmovima potražite na internetskoj stranici kina Tuškanac.