Udruga Suradnici u učenju poziva nastavnike i sve zainteresirane da se uključe u videokonferenciju Potraga za boljim internetom, koja će se održati na Dan sigurnijeg interneta, 8. veljače 2022., od 10 do 18 sati

Pripremila: Ana Dokler

Cjelodnevna videokonferencija Potraga za boljim internetom, koja će se održati na Dan sigurnijeg interneta, 8. veljače 2022., donosi brojna zanimljiva predavanja i predstavljanje novih igara i obrazovnih sadržaja za nastavnike, učenike i roditelje s ciljem povećanja kompetencija za primjereno, odgovorno, svrhovito i sigurno korištenje interneta i svih digitalnih tehnologija.

Konferenciju organiziraju Udruga Suradnici u učenju, CARNET i Nacionalni CERT s partnerima: Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Agencijom za elektroničke medije, Središnjim državnim uredom za digitalno društvo, Pravobraniteljicom za djecu, Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti, portalom medijskapismenost.hr, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, Agencijom za odgoj i obrazovanje, Oracleom, Microsoftom, Googleom i projektnim partnerima iz Poljske.

Konferencija se održava online 8. veljače od 10 do 18 sati. Poveznica za sudjelovanje bit će objavljena na stranici ucitelji.hr u ponedjeljak, 7. veljače. Prijava nije potrebna, a potvrde o sudjelovanju dobit će svi sudionici koji tijekom konferencije popune evaluacijski obrazac.

Pogledajte program konferencije

Pored konferencije, Udruga Suradnici u učenju i ove godine povodom Dana sigurnijeg interneta organizira i online kviz Potraga za boljim i sigurnijim internetom s interaktivnim zadacima za učenike i učitelje. Kvizovi će biti dostupni na stranici ucitelji.hr od 1. do 8. veljače, a pedesetak sudionika s najboljim rezultatima bit će i nagrađeno.

Za Dan sigurnijeg interneta napravite strip o cyber herojima