Filmovi iz ljetnog programa namijenjeni su dobnim skupinama od 3+, 7+, 8+, 12+ i 14+, iako će ove tople, duhovite, dirljive i poticajne ljudske priče biti zanimljive svim generacijama

Od 15. lipnja do 3. rujna, svake srijede i nedjelje u 17 sati u zagrebačkom kinu Europa najmlađi gledatelji moći će pogledati neki od sedam filmskih naslova prikazanih tijekom godine u sklopu redovnog programa Kina Bibijada te animirane filmove o Baltazaru.

Već tradicionalno tijekom trajanja ljetnog programa prikupljat će se radovi mlade publike inspirirane odgledanim filmovima, te će prije zadnje projekcije, u subotu 3. rujna, biti organizirana izložba dječjih radova, a najverniji posjetitelji bit će i nagrađeni.

Pokrenut u lipnju 2014. kao cjelogodišnji program u kinu Europa, Kino Bibijada predstavlja svojevrsni nastavak programa Bibijada koji se već desetu godinu zaredom odvija u sklopu Zagreb Film Festivala. Djeca koja su godinama dolazila na ZFF-ovu Bibijadu prepoznala su program Kina Bibijada kao priliku za uživanje u gledanju odabranih filmova iz cijeloga svijeta tijekom čitave godine. U školskoj godini 2015./2016. programe Kina Bibijada u kinu Europa, Bibijadu i Bib Plus na ZFF-u te prvo izdanje KinoKino Festivala posjetilo je preko 7800 djece.

Filmovi iz ljetnog programa namijenjeni su dobnim skupinama od 3+, 7+, 8+, 12+ i 14+, iako će ove tople, duhovite, dirljive i poticajne ljudske priče nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama.

Ulaz na projekcije je besplatan, uz prethodno preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajni kina.

Pogledajte program Kina Bibijada i odaberite filmove koje želite pogledati s djecom.