Prva Filmska početnica u 2019. godini održat će se u zadnjem tjednu zimskih praznika, 8. i 9. siječnja, a učenici viših razreda osnovne škole na njoj će učiti kako izraditi 3D skulpturu

Izvor: Filmska početnica

Radionica 3D modeliranja, namijenjena djeci viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda), održat će se u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Mislavova 11 u Zagrebu, 8. i 9. siječnja od 12 do 15 sati.

Radionicu vode Marta Stražičić i Sunčana Brkulj, a polaznici će na njoj otkriti osnovne trikove 3D modeliranja koristeći se intuitivnim programom Sculptris. Cilj je motivirati polaznike na kreativnost i maknuti ideju da je 3D prekompliciran i nedostižan. Polaznici će biti mentorirani kako realizirati svoju maštu u formi 3D skulpture.

Za prijavu je potrebno preuzeti OBRAZAC na službenim stranicama programa www.filmskapocetnica.restarted.hr te ga ispunjenog poslati na filmskapocetnica@restarted.hr Po prijavi dobivate sve dodatne informacije!

Program Filmske početnice provodi udruga Restart, a sve radionice besplatne zahvaljujući financijskoj podršci Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Napravite svoj film u tehnici stop animacije