Kako se služiti korisnim i zabavnim alatima na računalu te kako sigurno koristiti internet, učenici viših razreda osnovne škole mogu naučiti na radionicama ‘Sigurnog interneta’ u Dječjoj kući Borovje

 

Sljedećeg tjedna u Dječjoj kući Borovje počinje ciklus radionica “Sigurnog interneta” namijenjenih učenicima viših razreda osnovne škole. Tijekom šest radionica u trajanju od 90 minuta, koje će se održavati ponedjeljkom od 19 do 20:30 sati, djeca će imati priliku naučiti kako se koristiti korisnim i zabavnim programima poput Movie Makera, Photoshopa, Picase, Artweavera i mnogih drugih. Pričat će se i o tome kako biti siguran i zaštititi se prilikom korištenja interneta i njegovih alata, o komunikaciji s nepoznatim osobama, prijateljima na društvenim mrežama i objavljivanju slika i osobnih podataka, a sve to uz puno zabave i druženja.

Za sve dodatne informacije i prijave možete se javiti na broj telefona 01 6112 758 ili putem e-maila: iva@hrabritelefon.hr. Prijave se primaju do petka, 18. studenoga, a broj mjesta je ograničen. Sudjelovanje je besplatno, a termin prve radionice je 21. studenoga 2016. u 19 sati, u prostorima Dječje kuće Borovje.

4 stvari na koje djeca i mladi trebaju paziti na društvenim mrežama

Foro: Pixabay